Lukić: Ništa i niko nas neće zaustaviti

0

Lukić je odlučio da se pismom obrati pristalicama Zvezde uoči početka prolećnog dela sezone u domaćem šampionatu.

 

"Dragi zvezdaši. U subotu 27. februara, nastavljamo pohod koji smo započeli prošlog leta. Iza nas je istorijska jesen.

 

Pričaće se jednog dana o tome kako se ponižena i opljačkana Crvena zvezda podigla iz pepela i sa novom energijom, nošena snagom svojih pristalica, ostavila sve protivnike iza sebe osvojivši ‘jesenju titulu’.

 

Pred nama je teško proleće. Zvezda koja je ponovo moćna poremetila je planove mnogima u srpskom fudbalu koji su bili jaki na našoj slabosti. Već su smišljali decenijske planove o srpskom fudbalu bez Zvezde. Kako naš narod kaže – kada nema mačke, miševi kolo vode. Snažna Zvezda im je ove jeseni poremetila namere. Zato su se čitave zime organizovali, spletkarili i pripremali kako da nas zaustave. Neka rade šta hoće. Spremni smo da odgovorimo na njihova podmetanja, spletkarenje, potplaćivanje i prljave kampanje.

 

Ništa i niko nas neće zaustaviti! Ovog proleća nastavljamo da pišemo Zvezdinu istoriju!

 

Na terenu će se boriti igrači kojima je ‘crveno-beli’ dres svetinja, koji ginu za svoj klub, koji ostavljaju srce na terenu i koji znaju da je privilegija biti igrač najtrofejnijeg srpskog kluba. Takvi su nam igrači ali i svi koji su sa njima – treneri, članovi uprave, zaposleni u klubu…

Pozivamo Zvezdaše da budu uz klub ovog proleća. Na našoj Marakani, ali i na gostovanjima u Kuli, Kragujevcu, na Banjici, na Karaburmi, u Borči… Hajde da zajedno živimo ovu istorijsku sezonu. Sezonu koja traži samo one koji veruju, koji su hrabri i kojima je srce crveno-belo. Jednog dana bićemo ponosni na to šta smo uradili ove sezone. Sada udaramo temelje nove i moćne Zvezdu koju ćemo da ostavimo našoj deci da nastave da je čuvaju i čine još jačom.

 

U ovoj Zvezdinoj godini svi smo važni. Svi imamo svoju ulogu. Igrač na terenu, trener, fizioterapeut, radnik koji održava teren, navijač koji dolazi na utakmice, sponzor mali ili veliki, glumci i pevači koji se okupljaju u Klubu prijatelja, članovi Uprave. Svi dajemo doprinos da Zvezda bude jača i svi smo jedno. Samo tako složni i jaki smo nepobedivi, a Zvezda moćna.

 

Kao predsednik Crvene zvezde doneo sam odluku da ulaz na utakmicu protiv Jagodine koja se igra na našem stadionu u subotu, 27. februara od 16.00 sati bude besplatan. Ispunimo Marakanu, neka grmi sa svih strana, budimo jedno sa našim timom i snažno počnimo Zvezdino proleće! Zvezda je život, ostalo su sitnice!", navodi se u pismu Lukića.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here