Instagram
Luna Đogani

Puno se spekulisalo o odnosu Tare Simov i Nenada Aleksića Ša, a naročito nakon otkrivana zadrugarkinih emocija prema njemu.

On je odbijao da prizna da oseća nešto prema Simovoj, a gledaoci su imali prilike da vide sve prisniji odnos dvoje zadrugara.

Tek nakon saznanja da je supruga repera javno rekla da se razvodi od njega i da ga čeka da izađe, on je pogazio sve svoje reči koje je izrekao prethodnih meseci i javno ozvaničio vezu sa Tarom čime je potvrđeno da je ona sada i zvanično ljubavnica!

Vest o njihovim poljupcima u krevetu i nakon razbuđivanja odjeknuli su u domaćoj, a verujemo i regionalnoj javnosti, uzevši u obzir gledanost popularnog rijalitija. Gledaoci ne mogu da dođu sebi nakon onoga što su videli.

Podsetimo, Luna Đogani je zbog veze sa oženjenim Slobom Radanovićem stavljena na stub srama i svakodnevno su ti isti zadrugari blatili Lunu, pljuvali je i nazivali svakakvim pogrdnim imenima. Đoganijeva je trpela gnusne uvrede tih istih zadrugara koji sada ćute i javno podržavaju aferu Nenada Aleksića Ša i Tare Simov.

Jovana Tomić Matora je osoba koja se druži i sa Nenadom i sa Ivanom, a kada je saznala da su zajedno podržala je njihovu vezu, još jedan sraman potez zadrugarke.

– Svi koji podržavaju ovo treba da ih bude sramota – rekla je jedina Miljana na komentare pojedinih zadrugara koji nisu imali ništa protiv javne preljube.

Reperova porodica se oglasila i istakla da su izričito protiv veze Nenada i Tare, a on uporno priča da ima njihovu podršku.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here