Foto: Instagram

Pobednica druge sezone rijaliti šou programa “Zadruga” Luna Đogani porodila se juče u Beogradu i na svet donela svoje prvo dete – ćerku Miu.

Ponosni otac Marko Miljković ovim povodom sinoć je uprličio veliku proslavu u jednom prestoničkom restoranu, a mlada majka danas se oglasila na svom nalogu na društvenoj mreži Instagram.

Dvadesetpetogodišnja pevačica još uvek je u porodilištu odakle je danas objavila prvu fotografiju sa svojom naslednicom. Devojčici koja je na rođenju bila teža od četiri kilograma se ne vidi lice, ali je njena majka ponosno gledala u kameru.

– Definicija ljubavi nije bila jasna i potpuna do ovog trenutka! 15.06.2021 u 14:42 rodila se najveća sreća ovog sveta… Slušala sam ranije majke kako opisuju ljubav prema svojoj deci, ali ovo ne može da se opiše! Ovo jednostavno moraš da doživiš da bi shvatio! Moje biće, moja duša, moje srce koje kuca… Želela sam te toliko da sam poludela čekajući te… Dobili smo te iz velike ljubavi! I srećna sam što ličiš na svog tatu, jer kad god te pogledam vidim mini verziju osobe koju toliko volim! Ti si naša snaga, i naša pobeda! Volim te živote mali… Mia! Sreća, spokoj, raj – napisala je gospođa Miljković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here