Instagram
Marko Miljković i Luna Đogani

Nakon što je pokazala kako, svega pet meseci nakon porođaja izgleda u bikiniju, Luna Đogani je sa suprugom Markom Miljkovićem i ćerkom Mijom odlučila da otputuje i predahne od svakodnevnih obaveza.

Mediji prenose da roditelji jedva čekaju da se odmore i odu na prvo putovanje sa njihovom naslednicom, a novopečena mama obavila je sve preglede kako bi bila sigurna da je njena naslednica spremna za ovakvu promenu.

Kako izvor blizak Luni otkriva, ona i Miljković su već neko vreme razmišljali da otputuju u inostranstvo, odnosno na more sa bebom, pa su se najpre konsultovali sa pedijatrom da li je to preporučljivo. Kada su dobili “zeleno svetlo”, kontaktirali su agenciju i uplatili aranžman za Dubai, u drugoj polovini novembra.

“Mia će do tada ući u peti mesec i već je poprilično ‘lakša za saradnju’, ne budi se toliko često noću, a i generalno je poprilično mirna i dobra beba. Zato roditelji ne sumnjaju da im ovaj put neće predstavljati veliki napor, a velika im je želja da vide kako će devojčica reaovati na more, pesak i plažu”, kaže sagovornik.

Porodica Miljković odlučila se za luksuzni hotel u kojem će im sve biti pripremljeno i servirane, te neće morati da brinu ni o čemu, već će na miru moći da uživaju u čarima ovog letovališta.

U Dubaiju je sada idealno vreme i temperature se kreću do 30 stepeni, što su odlični uslovi za malu decu, jer nije pretoplo. Inače, osim egzotičnih plaži, u okviru hotelskog kompleksa ima i drugih sadržaja, a Luna i Marko su izričito zahtevali da ima i bazen za mališane i drugih pogodnosti za decu svih uzrasta.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here