Mačvan: Bolji smo, ali nismo na vrhuncu

0

kkpartizan.rs

Imamo najbolje navijače u Evropi: Milan Mačvan, krilni centar Partizana

 

"Poslednjih par nedelja bilo je veoma dobro za nas, naša forma se poboljšavala iz nedelje u nedelju i to nas sada čini srećnim. Mi smo četvrti na tabeli, ali imamo još utakmica da odigramo do kraja i ništa još nije gotovo", rekao je Mačvan za svoj sajt. 

Partizan je sinoć pobedio Olimpiju sa 81:74, u utakmici 17. kola Jadranske lige i ostvario četvrtu uzastopnu pobedu. Crno-beli sa 10 pobeda i sedam poraza na tabeli zauzimaju četvrto mesto, koje vodi u plej-of. 

"Napravili smo poboljšanja u timu, ali smo i dalje daleko od vrhunca naše igre. Najveći razlog su povrede u proteklom periodu, ali čak i uz tu situaciju ostali smo pozitivni i verujemo u našu hemiju", rekao je Mačvan. 

Partizan je pobedio Olimpiju pred 7.000 ljudi u Pioniru, a Mačvan je rekao da su navijači Partizana najbolji u Evropi. 

"Oni su neverovatni, mislim da su najbolji fanovi u Evropi! Možete da vidite ko vam je pravi prijatelj kada stvari nisu dobre i ko vam čuva leđa kada se borite, a očigledno je da mi imamo mnogo takvih…", rekao je on. 

"U narednih par nedelja imaćemo tri-četiri važne utakmice i probaćemo da pobedimo u svakoj pre Kupa, koji će uslediti u februaru. Ali, do tada imamo da obavimo veoma bitan posao", rekao je Mačvan. 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here