youtube/Madonna
Madona

Pop ikona Madona (61) izjavila je da je testirana na koronavirus i da je saznala da ima antitela, što će iskoristi da izađe iz kuće, provoza se i, kako kaže, “diše Kovid vazduh”.

Madona, koja je početkom meseca Fondaciji Bila Gejtsa donirala milion dolara za borbu protiv novog koronavirusa jer rade na pronalaženju vakcine, navodi da je jedva dočekala da izađe iz kuće i da se provoza, a to je sada moguće jer su joj našli antitela.

– Dakle, želim samo da se provozam, dugo, dugo, spustim prozor i udišem, dišem svež Kovid vazduh – rekla je ona.

Iako je Madona sigurna da bez brige može da izađe jer se testirala i pronađena su joj antitela, Američki centar za bolesti podseća da to nije dovoljno i da ne znači nužno da je osoba imuna na virus, prenose američki međi.

Madona, koja je po oceni Forbsa do sada zaradila 1,2 milijarde dolara, pre nekoliko dana je iznervirala deo obožavalaca ocenom da je pandemija sjajna, jer izjednačila sve slojeve društva, iako je jasno da je nesrazmerno više uticala na siromašne i marginalizovne grupe, kao i na one koji nisu belci.

– To je to, koronavirus ne interesuje koliko ste bogati ili koliko ste poznati, koliko ste smešni, koliko ste pametni, gde živite, koliko imate godina, koje neverovatne priče možete da ispričate. – rekla je Madona i dodala za koronavirus su svi jednaki – “to je sjajan ekvilajzer”.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here