youtube/Madonna
Madona

Madona brojne odluke donosi zahvaljujući horoskopu, a iz razloga što jedan horoskopski znak ne podnosi, ona čak i odbija da zaposli ljude koji su rođeni ovog datuma.

Horoskop je izuzetno bitan nekim ljudima, te određene korake u karijeri i životu baziraju upravo na astrologiji, a ni slavni nisu izuzetak. Tako je poznato da, primera radi, Dženifer Lopez ne podnosi Device, a jedna od onih koja takođe svoje odluke upravlja prema zodijaku je i Madona.

Slavna pevačica, prema pisanju stranih medija, ima velike predrasude prema jednom horoskopskom znaku i to tolike, da nikad neće da sarađuje sa njima, osim ako je nisu “prevarili”, zbog čega su određeni zaposleni čak morali i da lažu da ne bi dobili otkaz.

Ovo je otkrio producent, reditelj i scenarista Rajan Marfi. On je takođe priznao da je, da bi radio sa Madonom, lagao o svom rođendanu. Naime, Marfi je saznao da Madona ne sarađuje sa ljudima koji su rođeni u znaku Škorpije. Zbog toga je Marfi, koji je rođen u ovom horoskopskom znaku, morao da slaže kada ga je pevačica pitala za datum rođenja da bi pristala da radi sa njim.

– Odleteo sam u Njujork i u liftu do njene sobe jedan njen saradnik me je pitao kada sam rođen – rekao je Marfi.

Bio je malo zbunjen pitanjem, ali je nastavio konverzaciju.

– Začudilo me to pitanje, a on ga je potom ponovio. Odgovorio sam mu da sam rođen 9. novembra, a on me pitao:

“Jesi li Škorpija u horoskopu?”

Rekao sam mu da jesam, na šta mi je on odgovorio da to ni slučajno ne spominjem pred Madonom jer me onda neće zaposliti. Pitao sam ga:

“Šta to pričas?”

A on mi je potom rekao da ne zna ništa više od toga, da ne spominjem da sam Škorpija već da izmislim neki drugi datum – ispričao je Marfi.

Da priča nije izmišljotina uverio se i sam kada mu je Madona tokom intervjua postavila pitanje kada je rođen.

– Rekao sam joj da sam rođen 3. septembra, to mi je majčin rođendan. A ona je na to odgovorila:

“O, dobro je, Devica si.”

Dok sam se spustio do predvorja, ona je već odlučila i dobio sam posao – ispričao je Marfi.

Ipak, slavni producent ishvalio je Madonu u svakom smislu. Rekao je da je pravi profesionalac, ali da nije nikako shvatio tu priču sa horoskopom.

– Imao sam sjajno iskustvo s Madonom. Ne mogu pronaći dovoljno reči hvale za nju. Bila je jako ljubazna, ali nikada nisam shvatio to sa Škorpijama. Ko zna, možda je to sve bila neka interna šala – ispričao je Marfi.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here