youtube/Madonna
Madona

Madona, popularna pop diva otkrila je da je zbog iscrpljenosti i boli morala da otkaže nekoliko nastupa iako, kako kažu njeni fanovi, to nimalo nije karakteristično za nju.

Njeni nastupi i koncertne ture koje ima po celom svetu uvek su bili energični i uglavnom se činilo kako kraljica popa nikad neće posustati.

Naime, kraljica plesa i muzike sada je progovorila o problemima sa kojima se suočavala, i to putem svog Instagram naloga.

– Oprostite mi za ovaj neočekivani razvoj događaja. Imati koncert svako veče za mene je velika radost, ali je bol koju osećam postala prevelika – poručila je Madona i dodala:

– Teško mi je da priznam da sam samo od krvi i mesa, ali koliko god mi to poricali, tako je. Moram da odmara naredna tri dana kako bi mi se oporavilo koleno – napisala je jednom prilikom i dodala da nikad neće odustati iako boluje od teške bolesti.

– Ja ne odustajem. Ovo je teška bolest, ali moram da skinem štikle i najlonke na nekoliko dana.

Tako je upravo ovim povodom, nedavno sa fanovima na Instagramu podelila video na kome se vidi kako izgledaju tretmani oporavka nakon njenih nastupa a potpuno šok je nastao kada su njeni pratioci shvatili da iz šoljice za kafu ispija žućkastu tečnost – urin.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here