youtube/Madonna
Madona

Slavna pop zvezda, Madona (62), troši 120.000 dolara mesečno kako bi provela izolaciju za vreme pandemije koronavirusa u luksuznoj vili na Beverli Hilsu.

Naime, 62-godišnja kraljica popa poseduje tri ogromne nekretnine – dve u Njujorku i jednu u Portugalu, a sada iznajmljuje vilu u Los Anđelesu.

Ona je sada iznajmila ogromnu vilu na Beverli Hilsu kako bi se oporavila od virusa. Vila je prvobitno sagrađena početkom 1940-ih za glumca Berta Lahra, koji se proslavio u filmu “Čarobnjak iz Oza”. Od tada u njoj su živele poznate ličnosti, uključujući i Pola Mekartnija, Maraju Keri i porodicu Osburn.

Početkom devedesetih, imanje od skoro jedan i po hektar bilo je u vlasništvu glumaca Melani Grifit i Dona Džonsona, koji su tada bili u braku, a vila je nedavno stavljena na prodaju za 20 miliona dolara.

Skrivena je iza visoke žive ograde i impozantnih gvozdenih kapija. Kuća od 1.400 metara kvadratnih ima sedam spavaćih soba i sedam kupatila. U dvorištu se nalazi i gostinjska kuća sa još dve spavaće sobe i dva kupatila. Unutra se nalaze i prostorije za zabavu kako bi Madona lakše podnela izolaciju. U vili se nalazi kuglana sa dve staze, bilijar, soba za igre, kućni bioskop i ekstravagantni bar.

U dvorištu je bašta, kuhinja na otvorenom, teniski teren, bazen i spa, a da bi uživala u svemu ovome Madona je “debelo”platila, mada to za nju i nije velika cifra, jer jednom muzičkom turnejom zaradi po nekoliko miliona dolara.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here