Foto: Printscreen
Maja i Čorba

Evidentno je da su Maja i Čorba i te kako bliski, a samo se čeka trenutak kada će kočnice da im popuste i krenu u romansu

Maja Marinković je došla u pab kod Milana Jankovića Čorbe. Njih dvoje su legli u Čorbin krevet i razgovarali o Čorbinom problemu.

– Ja ne znam da čitam, imam disleksiju od kako sam bio mali – rekao je Čorba, a onda pomazio Maju po licu.

– Me zezaš, jao, nisam znala za to, pa dobro čitaću ti ja – rekla je Maja.

Evidentno je da su Maja i Čorba i te kako bliski, a samo se čeka trenutak kada će kočnice da im popuste i krenu u romansu.

Toga je svestan i Janjuš, a tokom sinoćne emisije emisije “Pretres nedelje”, Marko Janjušević Janjuš je zatražio da se obrati javno i kaže šta ima vezano za njegov raskid sa Majom Marinković.

– Ja neću da se ponižavamo i prozivamo, ja sam primetio da joj se sviđa Čorba i ja joj neću smetati! Mislim da mi ne tera inat, ranije jeste, ali sada ne i ja im se neću mešati i da ona meni priča seljačino i da joj ja pričam da je spavala sa dvojicom. Ona je neko ko kada počne da me vređe ja se iznerviram, bilo je lepih i ružnih trenutaka ne želimo da se mirimo, i ja im želim sve najbolje oni su se pronašli mi nismo – rekao je Janjuš.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime