Printscreen
Maja Marinkovic

Tokom sastanka u Beloj kući na imanju u Šimanovcima zadrugari su dobili zadatak Velikog šefa da odaberu tri najgluplje osobe u kući. Stefan Karić počeo je izosi svoje mišljenje, međutim Maja Marinković ga je prekinula i započela raspravu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

– Inat je najveća glupost ovde, partnerima, ne vide da štete samo sebi. To je radila Maja, Sanja… – rekao je Karić, a onda se se Maja umešala i napala Janjuša, zbog čega je on počeo da urla na nju iz petnih žila.

– Evo, ja sam tebe j*bao iz inata i više neću da te j*bem, čim te nisam j*bao, ti si nervozna, vidim ja tebe odlično šta ti radiš, ja sam se složio sa Matorom sve, ja sam ispao glup i kraj – urlao je Janjuš.

– A to te boli? Ne znam što se vređaš? – provocirala je Maja.

– Na prvom mestu mi je, kada pričamo o gluposti je gubljenje honorara, zbog nepoštovanja nekih stvari, sedenja za stolom ili kao pušenje cigara i kao boli ih uvo i kao sad će oni da izađu kad god hoće, to i Car za sebe misli, to je dobro za rijaliti i za gledaoce, pričaju da je car, kao leži, on je super, legenda, a videćeš kada izađeš napolje da li će ti oni dati lovu. Neka budu Maja, Car i Sanja, jer je ispala naivna i glupa, jer je izgubila ovakvu devojku – rekao je Karić.

– Ja hoću samo da kažem, tri godine sam u rijalitiju, nijedan zadatak nisam odbio, ništa nisam odbio, žao mi je, pristajem da mi se odbije honorar, neću učestvovati na “Zadrugoviziji”, meni ovaj stres ne treba, neću da me neko proziva – rekao je Janjuš.

– Ja te nisam prozvala, ti si meni radio stvari iz inata, ja nisam radila stvari iz inata, možeš da me vređaš do sutra, iz inata nisam radila ništa – urlala je Maja.

– To je najbezobraznije stvorenje koje sam upoznao! Ona će mene da grebe, popuštam i popuštam i sinoć je to radila i svaki dan popuštam! – poručio je Janjuš.

– Evo, moja drugarica Dragana je u pravu, da sam glupa što dozvoljavam da me opet ovako vređaš! Ti namerno praviš razlog za svađu, ja tebi nisam ni reč rekla – provocirala je Marinkovićeva.

– Namerno mi radi, govori neke stvari! Ti mene izazivaš da te vređam! Gubim honorar, ali neću da učestvujem! Jesam glup što neću da učestvujem, ali ipak ću izdržati taj zadatak! Ti si paklena i bezobrazna! Odradiću zadatak, ali posle neću da te vidim, ti meni kažeš da ne možeš da se odvojiš od mene, ti si mene napdala svaki dan bre, evo, ja ću se lečiti samo od tebe, ti me navodiš na ovo da pričam – rekao je Janjušević.

– Ti pričaš ono što misliš, ja tebi ni reč nisam rekla, jesi li čuo? Istresaš se na mene ovde! – pravdala se Maja.

Maja i Janjuš uleteli su u sobu za rehabilitaciju i fizički se obračunali. Janjuš je hteo da uzme svoju posteljinu, jer nije hteo više da spava sa njom.

– Pomeri se, radiš sve namerno! Ti iz mene izvlačiš to da pričam za s*ks, uvredila si me 100 puta – vikao je Janjuš.

– Šta sam ti ja uradila sada? Samo tražiš razlog da se svađaš! – uzvratila je Maja.

– Ja vidim kako ti provociraš! Pusti mi posteljinu! Ti si najgora osoba! – urlao je Janjuš.

– Ostavi posteljinu! Neću! – govorila je Maja kroz osmeh.

– Ja neću spavati ovde, ja ću spavati u štali! Ja ispadam budala, jer kažem da ću samo da te j*bem! – nastavio je Janjušević.

Janjuš nije dugo izdržao, pa je ipak popustio i dozvolio Maji da namesti posteljinu, a onda je potom opet uleteo u prostoriju i počeo da joj otima jorgan, jer ga je sve vreme izazivala.

– Provociraj druge, mene nećeš više! Neću da ispadam glup zbog tebe! Majo, pusti me, moraš da me pustiš! Sram te bilo, šta radiš posle svega! – zaurlao je Janjuš.

– Vredim kao Škoda! Ostavi to! Dobro, ostavi to! Neću! Pomeri! Šta si mi uradio, neću da se pomerim! – poručila je Marinkovićeva.

– Pomeri se Majo! – poručio je Marko.

– Neću da se pomerim – rekla je Maja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here