Instagram.com/majaamarinkovic
Maja Marinković

Maja Marinković pobesnela je nakon nove ture novinskih natpisa o njenom kopiranju ljute rivalke Ane Korać, te se oglasila ovim povodom i ponovo oplela po seksi Ivanjičanki.

Maja je, naime, u svom statusu svima stavila do znanja da je Ana Korać u medijima interesantna isključivo kada pored njenog stoji ime Maje Marinković.

– Verujem da sam ja ovakva kakva sam, savršena, jako zanimljiva, čitana i gledana medijski, nemam problem da zapostavljene nižerazredne starlete koje do medija stižu samo ako pored stoji moje ime, u bilo kom kontekstu vinem u nebesa, dok ne izađe sledeći tekst o meni. S obzirom da tekstovi o meni izlaze redovno, da ne kažem iz sata u sat, nečija sreća kratko traje, taman tih sat vremena do sledećeg teksta – počela je Maja, pa se u nastavku dotakla aktuelne situacije izmešu Rusije i Ukrajine, te ponovo iskoristila priliku da uvredi Koraćevu.

– Za ljude koji se ne bave politikom, ako želite da ih obevestite da je rat između Rusije i Ukrajine počeo, predlažem sledeći tekst: “Dok Maja Marinković “kopira” nižerazredne starlete i sezonske beračice malina, Rusija je bacila bombu na Ukrajinu”. Ništa lično, samo predlog.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here