Instagram/majanikolic_officiall
Maja Nikolić

Maja Nikolić progovorila je o svom poslu i karijeri kao nikada do sad. Prisećajući se svojih početaka, pre svega, posle tri decenije na sceni, naglašava kako su se mnoge stvari i te kako promenile.

– Mnogo se promenilo jer sam ja krenula sa estradnih dasaka, sa festivala i tada si morao da se boriš da na svakom festivalu briljiraš, da budeš najbolji i zaista sam imala sreće da sam plenila glasom. Nemamo više te festivale gde ljudi mogu da promovišu svoj talenat – navela je pevačica za domaće medije, pa dodala kako su je, pošto je startovala, brojne kolege podržale, a posebno “njena estradna mama”.

– Svi su mi bili podrška, počev od moje Maje Odžaklijevske, do Radeta Radivojevića, do Vladimira Gajića. Maja Odžaklijevska je moja estradna mama koja mi je pomogla srcem i odvela na prvu emisiju i dala mi kontakte sa mnogim džez i pop muzičarima u Srbiji, čak sam jedno vreme i živela kod nje i ona me dan danas zove “Moja treća ćerka”.

Pevačica se takođe osvrnula i na temu elitne prostitucije, kojom su se u poslednje vreme mnogi bavili.

– Ja sam čula, ali nisam deo tog sveta, apsolutno me ne zanima, ali kao mama dva sina sam apsolutno protiv toga i treba da se kazni. Nisam uopšte za legalizaciju prostitucije, već da treba da se ukine, jer država i kažnjava taj zanat zato što je nemoralan. Ne mogu takve žene, starlete i pevačice kojih u poslednjih godina ima koliko hoćeš da budu uzor našoj deci. Uzor je jedan Nikola Tesla, vladika Nikolaj Velimirović, a ne neka starleta koja prodaje svoje telo – smatra ona.

Ona je naglasila koliko joj je drago što sinovi nisu krenuli njenim stopama.

– Ja bih bila podrška čime god da se bave, ali ni jedan ni drugi hvala Bogu ne žele da se bave javnim poslom. Kad pogledamo u poslednjih par godina ovo nije profesija ni za koga, zato što je mnogo degradirana profesija nas umetnika i pevača… Nažalost druga vremena, sve se promenilo i meni se to ne dopada, baš je onako Sodoma i Gomora – zaključila je Nikolićeva.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here