EPA/MICHAEL REYNOLDS

Vest da se Maja Ognjenović vraća u reprezentaciju Srbije, posle praktično dve godine (od Igara u Riju), izazvala je pozitivne reakcije srpske sportske javnosti.

– Potrebno je ostati u formi, a s obzirom na to da ovog leta nisam imala nikakvih obaveza, u mom slučaju su treninzi moranje – rekla je Maja, koja ne krije oduševljenje.

– Imala sam veliku želju, razgovarala nekoliko puta sa selektorom Terzićem, a onda se, priznajem, pojavila i neka nedoumica. Razmišljala sam dugo o svemu i svačemu, o atmosferi u ekipi, reakciji ostalih devojaka. Ipak, prelomila sam i u ponedeljak dolazim u Kovilovo!

Na vest da se vraćate, stiglo je puno pozitivnih reakcija?

– Prvo, hvala svima koji veruju u mene, a bez neke lažne skromnosti, ne mislim da je moj dolazak na pripreme neka velika vest. Nikad nisam ni rekla „zbogom” reprezentaciji. Prošle godine nisam bila na spisku, i to je bilo to. Ni sada ne smatram da svemu treba da se pridaje veliki značaj. Propustila sam jednu reprezentativnu sezonu i ovogodišnju Ligu nacija i opet sam tu, sa devojkama sa kojima sam, koliko juče osvojila olimpijsko srebro u Riju – podseća Ognjenovićeva i dodaje.

– Vraćam se na poznato, sve devojke znam odlično, neke su i odrasle pored mene. Nema tu više nikakve zadrške… – zaključila je Maja.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here