EPA-EFE/ANDRZEJ LANGE

Bivši bokserski šampion u teškoj kategoriji, Majk Tajson, snimljen je u avionu kompanije „Džet-Blu“ kako udara putnika na sedištu iza njega i tako se pridružio listi putnika protiv kojih će biti pokrenut postupak zbog „neobuzdanog ponašanja“.

Kako stoji u saopštenju koje je objavio predstavnik Majka Tajsona, Džoan Minjano, „Gospodin Tajson je imao incident u avionu tokom leta sa agresivnim putnikom koji ga je tokom leta uznemiravao i gađao ga flašom vode dok je mirno sedeno na svom sedištu“.

Video-snimak do koga je došao TMZ Sports snimljen je u avionu kompanije „Džet-blu“, na letu do San Franciska. Na snimku se vidi kako muškarac u više navrata udara u nešto, što izgleda kao još jedan putnik, na sedištu iza njega.

Video koji je objavio TMZ ne prikazuje ceo incident. Boca vode se ne vidi, a snimak tuče traje oko 10 sekundi, prenosi Si-En-En. Čuju se samo povici osobe koja izgleda pokušava da smiri situaciju, i viče: „Hej, Majk, Majk!“.

Prema saopštenju Policijske uprave San Franciska, patrola je pozvana oko 22 časa da dođe na terminal međunarodnog aerodroma u San Francisku zbog fizičkog sukoba u avionu između putnika.

Dve osobe za koje se veruje da su umešane u incident su privedene, saopštila je policija. Jedna osoba je zbrinuta zbog povreda koje nisu opasne po život, navodi se u saopštenju.“.

Kako stoji u saopštenju koje je objavio predstavnik Majka Tajsona, Džoan Minjano, „Gospodin Tajson je imao incident u avionu tokom leta sa agresivnim putnikom koji ga je tokom leta uznemiravao i gađao ga flašom vode dok je mirno sedeno na svom sedištu“.

Dve osobe za koje se veruje da su umešane u incident su privedene, saopštila je policija. Jedna osoba je zbrinuta zbog povreda koje nisu opasne po život, navodi se u saopštenju.

„Povređeni je u izjavi izneo minimalne detalje o incidentu i odbio da dalje sarađuje u policijskoj istrazi“, tvrdi policija. Obe privedene osobe su puštene na slobodu „do okončanja istrage“. Policijska uprava je odbila da navede identitet privedenih putnika.

Takođe su saopštili da su upoznati sa video-snimkom i da je on predat kancelariji šerifa okruga San Mateo.

Tajson je bio u San Francisku na događaju koji je održan u Golden Gejt parku kako bi promovisao svoj brend proizvoda od kanabisa, navodi se na veb-stranici događaja i video snimku objavljenom na mrežama.

Američka Federalna uprava za avijaciju (FAA) saopštila je u četvrtak ujutru da još nije dobila izveštaj o incidentu među putnicima na letu „Džet-blua“, i uputili su Si-En-En da se za sve dodatne informacije obrate policiji.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here