Tanjug

Užasna tragedija sačekala je jutros stanare zgrada na beogradskoj Bežanijskoj kosi, kada su na betonu ispred zgrade ugledali telo žene Danijela Radoičić (36) i njene ćerke T. R. (3), koje su stradale nakon pada sa četvrtog sprata zgrade.

Prema prvim informacijama, u trenucima nervnog rastrojstva, D. R. je bacila dete sa terase stana na beton, a potom i sama skočila.

– Komšija iz susedne zgrade, bio je na terasi kada je ugledao majku sa detetom. U jednom trenutku ona je bacila dete na prolaz ispred zgrade. U šoku, taj komšija je počeo da viče na nju, a kada je video da i Danijela hoće da skoči, počeo je da je odgovara. Međutim nije je sprečio da i ona skoči i pogine – kažu komšije iz ove zgrade.

Pre nego što je skočila, Danijela je, kako kažu svedoci, izvikivala parole u odbrani žena i o ugroženosti žena.

– Poslednje reči su joj bile “Nemojte žene, držite se slobode, štitite svoja prava”, urlala je ona pre nego što je skočila – kažu komšije stradale žene.

Užasna scena ispred zgrade, gde su tela majke i deteta ležala, šokirala je stanare i prolaznike. Ulicom su odjekivali jecaji dede male Teodore, koji nije mogao da se pomiri da su mu ćerka i unuka mrtve. I Danijelin brat je bio na mestu nesreće, a lekari Hitne pomoći su bili u blizini, kako bi im pomogli.

Kako saznajemo, Radoičićeva je radila kao farmaceut na VMA, a njen suprug Dejan je  tehnolog u jednoj veleprodaji u blizini njihovog stana.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here