Majka podvodila maloletne ćerke za 13 evra

0

Foto: Ilustracija
 

Jedna je bila maloletna i trudna. Klijenti su, prema optužnici, bili danas 55-godišnji profesor i vlasnik kafića iz Knina, dve godine stariji privatnik iz istog grada, 75-godišnji penzioner iz Gračaca, 53-godišnji bravar iz okoline Obrovca, koji je jednom prilikom za stotinu kuna (oko 13 evra) seksom s maloletnicom “počastio” i rođaka iz Amerike. Neki od ovih ljudi potvrdili su navode iz optužnice.

 

Bio s dve sestre

Privatnik iz Knina detektivima je govorio o prijateljstvu s devojkama, najpre s maloletnicom koju je upoznao kada je imala 16 godina. On je imao 40 godina više. Majci i ćerkama nosio je odeću iz svoje radnje i nadao se da će njegovo prijateljstvo s maloletnicom prerasti u vezu jer je ona želela da dođe u Knin. On tvrdi da seksa nije bilo.

Strava u Lici trajala je, utvrđeno je istragom, od 2009. do juna 2012. godine. Za seksualne usluge svojih ćerki majka je naplaćivala od 50 do 300 kuna (od 7 do 40 evra), a klijenti su mogli da plate i cigaretama, potrepštinama za domaćinstvo, pelenama…

Mlađa ćerka, koju je majka počela da podvodi kada je imala 15 godina, istražiteljima je otvorila dušu. Kazala je da je majka određivala vreme susreta i cenu. Klijenti su pred njihov dom stizali automobilima u kojima je najčešće i dolazilo do odnosa. Ta devojka, koja je pre nego što je postala punoletna imala dvoje dece, ponekad nije htela da uzme novac za seks jer su u pitanju bile osobe koje dobro poznaje. Njena starija sestra iskoristila je zakonsku mogućnost da ne svedoči protiv majke, kazavši tek da se s mnogim njenim postupcima ne slaže.

 

J. M. iz dve veze ima pet ćerki. Iz tvrdnji klijenata proizlazi da je nudila njih četiri. Najmlađoj je bilo dvanaest godina. Nju je htela da pošalje penzioneru iz Gračaca. On tvrdi da ju je odbio jer je dete. U svoj dom je primao njenu stariju, ali maloletnu sestru, ali i majku. Plaćao im je po stotinu kuna (oko 13 evra) za oralni seks.

 

Ova porodica je u ratu pobegla iz Hrvatske u Srbiju, odakle su se vratili 2008. godine. Otac je psihički oboleo i nije živeo s njima. J.M. je našla novog partnera, s kojim ima danas petogodišnju devojčicu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here