Majka šokirala Cicipasa, upala na koferenciju i glumila novinarku (VIDEO)

0
Youtube/ Reem Abulleil
Stefanos Cicipas

Najbolji teniser sveta Novak Đoković sastaje se sa grkom Stefanosom Cicipasom ufinalu ATP turnira u Dubaiju koji je imao više nego zanimljivu najavu. 

Naime, majka grčkog tenisera, Julija Salnikova, ušla je na konferenciju svog sina i našalila se sa njim rekavši da vodi računa o tome šta priča o svojim roditeljima.

– Pratim te na konferenciju da budem sigurna kako se osećaš i šta pričaš – rekla je Cicipasova majka.

– Je li ona čitala izjave od pre nekoliko dana? Zato je ovde – pitao je Cicipas. Mislio je na ono što je izgovorio posle pobede nad Aleksandrom Bublikom u drugom kolu turnira.

 

 

 

Na pitanje novinara o važnosti porodice, Cicipas je tada imao spreman odgovor.

– Trudim se da ne obraćam pažnju šta pričaju. Teško je, iskreno. Ali ih volim, volim ih. Iskreno ne znam da li bih uspeo ono što sam uradio do sada da nije bilo njih jer mi žele najbolje – kazao je Cicipas.

Nekoliko dana kasnije, a pre nego što će Cicipas zaigrati u finalu sa Novakom Đokovićem, Cicipasova majka je odlučila da je pres konferencija i pravi trenutak da vidi sina.

– Ne provodimo mnogo vremena zajedno pa mi je ovo prilika. Ono što hoću da te pitam je to da mislim da nisi svestan koliko vrhunskih tenisera prate njihovi roditelji na ATP turu – rekla je Salnikova.

Nadovezao se i mladi Grk…

– Aha, znači ti si novinarka – nastavio je Cicipas, na šta je dobio odgovor “Pravi, potvrđeno”  i na kraju se saglasio sa majkom da bi možda on mogao da bude prvi među Top 5 igračima sa takvom roditeljskom podrškom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here