Majstor uzeo pare Šabanu i nestao

0

Z. K. Munja
Šaulići u problemu zbog majstora: Šaban i Goca
 

– Radnici odbijaju da nastave da rade ono zbog čega su angažovani, jer im nije plaćeno za sve što su do sada uradili. Goca i Šaban su sada suočeni s velikim problemom u koji ih je doveo preduzimač radova na njihovoj kući jer je pobegao s novcem koji su mu dali da isplati radnike – kaže jedan od budućih komšija Šabana Šaulića.

Isplaćen samo deo radnika

– Neki radnici su mi rekli da su dobili samo po 100 evra, a radili su više meseci na Šabanovoj kući. Ima onih koji su dobili više jer su, izgleda, uspeli da preduzimača nečim zaplaše – kaže izvor "Blica“.

Pevač i njegova supruga počeli su da grade kuću na Dedinju prošlog leta. Kako je tada za “Blic“ rekla Goca Šaulić, plan je bio da se u usele odmah posle Nove godine. Međutim, zbog neplaniranih problema, od toga zasad nema ništa. Dodatna neprijatnost za poznati bračni par je i to što su svoju nekretninu na Vračaru, gde su do sada živeli, već prodali verujući da će se već preseliti u svoj novi dom u elitnom delu Beograda.

– Video sam Gocu Šaulić kako na Dedinje dolazi jako nervozna i potom u dvorištu kuće razgovara sa nekoliko preostalih radnika koji su odlučili da ipak ostanu i da završe bar svoj deo posla – priča komšija.

On nam je ispričao i da je u više navrata viđao preduzimača radova na kući Šaulića i da mu se nije dopao, jer je po komšiluku nekoliko puta pokušavao da demonstrira svoju moć i pričao da radi za „neke opasne ljude“, a prema radnicima na kući se ophodio veoma bahato. Međutim, već neko vreme se nije pojavljivao na gradilištu.

Goca Šaulić, koja inače vodi brigu o domaćinstvu i radovima oko kuće, ne želi da govori o njihovim privatnim problemima.

Nekretnine

– Šaulići imaju i vikendicu u Krčedinu

– Trenutno žive u stanu na Vračaru, ali su ga već prodali računajući da će se u februaru preseliti

– Šaban je s porodicom i ranije živeo na Dedinju, između ostalog, i u kući koju su kupili od Titove unuke Zlatice

– Cena kvadrata na Dedinju je oko 1.800 evra

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here