Majstor za medijsko eksponiranje

0

NEKAD JE BILA BRINETA: Goca Tržan na moru u Grčkoj 1995. godine
 

Gordana – Goca Tržan (40) studirala je na Poljoprivrednom fakultetu, odsek stočarstvo, kada je shvatila da je muzika njen život. Karijeru je započela u bendu Distorzija, ali je popularnost stekla u grupi Tap 011 gde su pevali pesme "Gaće", "Bunda"… Uprkos ogromnoj popularnost, zbog čestih i žestokih svađa napušta bend i započinje solo karijeru. Iako je po zanimanju pevačicama, malo je intervjua u kojima govori o svojoj karijeri i poslu, a majstorski ume da svaku priču iz privatnog života ili skandal preokrene u svoju korist i dobije medijski prostor. Ona to pravda činjenicom da kao javna ličnost ne može da sakrije svoj privatan život koliko god se trudila.
– Moje prvo pojavljivanje pred publikom bilo je sa pet godina. Pevala sam u horu JNA i za Dan armije nastupili smo u Centru Sava. Oduvek sam volela da budem u centru pažnje, a čak ni tada, iako sam bila dete nisam imala tremu. Želela sam da upišem glumu, ali sam ostala ispod crte, pa sam upisala Poljoprivredni fakultet, a potom i započela muzičku karijeru – priseća se Goca i dodaje da je mnogo toga o muzici, ali i estradi naučila u grupi Tap 011.
– Za taj period me vezuju lepe uspomene. Mnogo toga smo zajedno prošli i uprkos svemu, kako je vreme prolazilo izgladili smo odnose. Neki od nas su ostali u muzici, dok se drugi bave nekim potpuno drugačijim poslovima.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here