Tanjug
Predsednik Francuske Emanuel Makron

Kada se završe izbori na Kosovu, francuski predsednik Emanuel Makron uključiće se u rešavanje problema u dijalogu Beograda i Prištine.On je to rekao juče u kratkom susretu sa prvim potpredsednikom Vlade i šefom diplomatije Srbije Ivicom Dačićem, saopštilo je MSP, prenosi Tanjug.

Dačić je, prilikom susreta u okviru generalne debate 74. zasedanja Generalne skupštine Ujedinjenih nacija, čestitao predsedniku Makronu na odličnom govoru prilikom njegove nedavne posete Srbiji i preneo mu da je ta poseta jedna od najboljih poseta nekog stranog zvaničnika u istoriji naše zemlje.

Uz naglasak da se divno proveo u Srbiji predsednik Markron, koji je bio u pratnji supruge Brižite, odgovorio je da mu je bila posebna čast i veliko zadovoljstvo, navedeno je u saopštenju.

1 COMMENT

  1. samo se ti ukljuci, iako si poslabije gradje, spomenik ce ti dignu, al pazi na ogoljeni kabal, kad se arnauti ukljuce za propise i rukavice ne znaju; ce da te drmne struja, pa ce ti trebati i dobro uzemljenje, pa se facaj za zile i panjeve.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here