Maleni “trener” za bolje orgazme

0

Malen, ali isplativ: Uz njega imate bolje orgazme
 

Stručnjaci odavno navode da su po tom pitanju od koristi Kegelove vežbe jer skraćuju vreme potrebno za postizanje orgazma, kao i intenzitet i trajanje orgazma. Njima se jačaju mišići karličnog dna, a veoma su važne i u prevenciji nastanka stres inkontinencije (nevoljnog mokrenja), kao i u njenom lečenju.

 

Potrebno je raditi ih do 5 minuta dnevno, i to tako što ćete napraviti pokret kao da pokušavate da sprečite mokrenje – stezanjem mišića između anusa i vaginalnog područja. Zajedno s pubično-karličnim mišićem možda će se pokretati i mišići koji okružuju anus. Ali, ako osećate pomeranje stomaka, bedara ili zadnjice verovatno stiskate pogrešan mišić.

 

Kompanija za proizvodnju seksualnih igračaka, “Lelo”, dizajnirala je novi vibrator nazvan “Luna Smart Bead”, namenjen postizanju jačih orgazama kod žena, čiji je nastanak inspirisan upravo Kegelovim vežbama.

 

Iako je svaka žena različita, u ovom slučaju to neće biti problem – dizajneri su u proizvod ugradili senzore osetljive na dodir, kako bi se još tokom prve upotrebe izmerila jačina stiska vaginalnih zidova žene. Maleni “trener” zatim će vibracijama odgovarajućeg intenziteta uzrokovati kontrakciju, a time i jačanje vaginalnih mišića, čime će se omogućiti i postizanje intenzivnijih orgazama.

 

Zahvaljujući ovom vibratoru, žene će pravilno izvoditi vežbe pa će rezultati biti fantastični.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here