Mali Filip otvorio igranku

0

 

Brojne goste prvo je pozdravio predsednik kluba Radenko Drinić, uz zahvalnost svima što su se odazvali pozivu i što se nesebično trude da pomognu aktivnosti udruženja. On je naglasio da je prethodnih meseci klub organizovao brojne kulturno-umetničke događaje, na zadovoljstvo članova.

 

Zahvalnost penzionera

U klubu "Nikola Tesla" je aktivna i penzionerska sekcija. Oni se okupljaju svakog ponedeljka od 19 časova u prostorijama kluba, a njihovi članovi su prisustvovali svečanoj večeri. Predsednik sekcije Milorad Čelarević je u ime svojih prijatelja i kolega zahvalio članovima "Tesle" na čelu sa predsednikom Drinićem na podršci u radu.

U tome su nesebičnu pomoć osim članova i prijatelja dali i brojni sponzori poput uglednog privrednika Aleksandra Čenića, koji je s porodicom prisustvovao večeri. Posebno su u "Tesli" ponosni na mlade. Članovi omladinske sekcije su, takođe, bili prisutni i odato im je veliko priznanje na aktivnostima i pomaganju prilikom organizacije događaja.

Pohvale idu i svima koji su se potrudili da pripreme večeru. Gotovo da nije bilo mesta da se postavi raznovrsna hrana. Majstore koji su pripremili teleću i jagnjeću čorbu, svi su pohvalili. Predvodio ih je Nemanja Čiča, strastveni lovac. Nije izostalo ni pečenje koje je za ovu priliku, takođe, posebno pripremljeno.

Muzika uživo je upotpunila ovo veče, a gosti su zaigrali kolo. Mali Filip Jurišić otvorio je igranku i, iako ima tek sedam godina, pokazao je veliki talenat za folklor.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here