Tanjug
Siniša Mali

Ministar finansija i potpredsednik SNS Siniša Mali izjavio je da ne strepi od izbornog rezultata na predstojećim izborima, dodajući da nema ambiciju da se kandiduje za novog premijera Srbije.

Mali je ukazao da iza SNS stoje rad, posvećenost i borba za bolji život svakog građanina Srbije.

U intervjuu za Novosti, Mali je tako odgovorio na pitanje da li je moguće da opozicija pobedi naprednjake na beogradskim izborima i dodao da je uveren da građani Beograda pamte šta im je prethodna vlast, a sadašnja opozicija, ostavila u amanet.

– Podzemni kontejneri, replika Terazija, Pazlgrad, rekonstrukcija Bulevara, Pionirski grad koji je otet od dece da bi izgradili kuću Velikog brata, samo su neke od njihovih afera. Dok su punili svoje džepove, praznili su kasu Beograda – rekao je Mali.

Na konstataciju da se u javnosti on pominje kao najozbiljniji kandidat za novog premijera i na pitanje da li odluka o poništavanju doktorata može da mu umanji šanse za to, Mali odgovara da je rano baviti se pitanjem ko će biti premijer i ministri u narednoj vladi, te da on nema ambiciju da bude premijer.

– Lično nemam ambiciju da budem premijer i funkciju koju sada obavljam je ono što mi odgovara, i za šta sam se školovao. Ministar sam finansija, taj posao radim najbolje što mogu, apsolutno sam posvećen i srećan sam što svojim znanjem mogu da doprinesem tome da građani Srbije žive bolje i da kvalitet njihovog života konstantno raste – rekao je Mali.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here