Mališani sa Instituta za onkologiju poručili Zvezdašima: Igrajte za Marka Ivkovića!

0

kkcrvenazvezda.rs
Prvotimci Crvene zvezde u druženju sa mališanima sa Instituta za onkologiju
 

Košarkaši Zvezde dočekani su sa velikim nestrpljenjem, a kao iznenađenje mališani su im otpevali navijačke pesme u znak podrške za utakmice koje im slede. Četvorica košarkaša Crvene zvezde su se zajedno sa dečacima i devojčicama igrali, družili i crtali, a kao poklon su dobili veoma zanimljive radove kao i poruke za predstojeći meč sa Galatasarajem, među kojima je najupečatljivija bila – Igrajte za Marka Ivkovića.

Direktorka Službe pedijatrijske onkologije doktorka Lejla Paripović izrazila je veliku zahvalnost KK Crvena zvezda i potom istakla:

"Zvezdini košarkaši su naši dragi i redovni gosti. Njihove posete zaista mnogo znače ovoj deci i zato koristim ovu priliku da se zahvalim KK Crvena zvezda. Veliku zahvalnost danas dugujemo i "Sport vižn-u" koji je obezbedio paketiće. Sigurna sam da će nas Zvezdini košarkaši i ubuduće posećivati", konstatovala je doktorka Paripović.

Zanimljivo je istaći da je i medicinsko osoblje Službe pedijatrijske onkologije spremno dočekalo Zvezdine košarkaše o čemu najboje svedoči podatak da je jedan od doktora ispod belog medicinskog mantila nosio dres Čarlsa Dženkinsa. 

"Bio sam u poseti dečijem odeljenju Instituta za onkologiju i pre dve godine i sećam se da smo doneli uramljen dres sa našim potpisima koji sam video da je okačen u njihovoj igraonici. Uvek se rado odazivamo ovakvim akcijama, jer znamo koliko to znači ovim mališanima. Drago mi je da Crvena zvezda poklanja veliku pažnju ovakvim projektima i želim da se zahvalim "Sport vižn-u" koji je podržao ovu akciju", konstatovao je Luka Mitrović.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here