Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije (OKS) Božidar Maljković, u okviru redovnih aktivnosti, primio je u Olimpijskoj kući predstavnike Gimnastičkog saveza Srbije (GSS) na čelu sa novim predsednikom Sašom Veličkovićem.

Kako je danas saopštio OKS, na radnom sastanku novi predsednik GS S upoznao je predsednika Maljkovića i prisutne članove OKS sa planovima GS S u sledećem olimpijskom ciklusu i konceptom razvoja gimnastike Srbije u narednom periodu.

Kako se navodi, poseban akcenat stavljen je na potrebu ulaganja u razvoj i usavršavanje trenerskog i stručnog dela GS S-a u svim segmentima kao i na rešavanje infrastrukturnih problema u ovom sportu.

Predsednik OKS sa saradnicima dao je podršku novoizabranom predsedniku GS S u radu na organizovanju jedinstvenog i savremenog Saveza kao i na jačanju i afirmaciji gimnastike kao jednog od najvažnijih bazičnih sportova, sa uverenjem da dolaze bolji dani za srpsku gimnastiku.

Predsednik Maljković istakao je da će Olimpijski komitet Srbije podržati i pomoći sve planove i akcije GS S-a koje vode napretku svih gimnastičkih sportova u Srbiji.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime