Printscreen
Sladja Alegro

Pevačica Slađa Alegro godinama je pokušavala da zatrudni. Nakon dva spontana pobačaja počela je da gubi nadu, a onda se pojavila njena “dobra vila”, koja joj je pomogla da ostvari najveću životnu želju.

Naime, njena koleginica Seka Aleksić bila je uz nju u teškom periodu.

– Seka mi se našla kada mi je bilo najpotrebnije. Poslala me je u jednu kliniku, koja je njoj pomogla da se ostvari kao majka. Dosta mi je pomogla i svojim savetima, kao i na svaki drugi način. Da je nisam poslušala, verovatno ne bih danas imala Milu, smisao mog života – rekla je Slađa i dodala da je njena ćerkica začeta prirodnim putem:

– Ljudi misle da sam imala problem sa žačećem i da sam išla na vantelesnu oplodnju, ali to nije tačno. Ja sam mogla da zatrudnim, ali sam imala problem da iznesem trudnoću. Taj deo je kod mene bio problematičan – dodaje ona.

Nekadašnja pevačica ‘Alegro benda’, od koga je i zadržala nadimak, kaže da nije imala problem da javno govori o svojoj borbi za potomstvo:

– Nikada nisam krila da sam imala spontane pobačaje. Naprotiv, želela sam da pričam o tome jer sam znala da ću tako moći nekome da pomognem i ohrabrim ga. Mnogo žena mi i dan-danas piše preko društvenih mreža i traže mi savete. Nekada i sate provedem odgovarajući ženama koje se bore za potomstvo, a kako im je zna samo onaj koji je to prošao – rekla je pevačica.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here