Malo za Ranka, malo za Marka

0

Godine kao breme: Ranko Majstorović
 

– Bojim se da i taj plemeniti čovek teško živi jer pomoć obično šalju oni koji nemaju mnogo. Bojim se da time što meni šalje, uskraćuje nešto svojim najbližima. Hvala mu do neba. Evo sad sa ovom pomoći imaću sve za Božić, a ostavio sam i od prošle dve donacije malo na stranu – priča Ranko koji uvek pomene i svog unuka Marka uz žal što ne može više da mu pruži.

 

– Od ovog poklona, dam nešto i njemu. Dobar je đak sve petice i poneka četvorka, kaže da će upisati Elektrotehničku školu pa mi veli "tako ću deda moći da radim i u firmi i privatno".

 

Trenira i karate pa ide na takmičenja, dobar mi je u svemu – ponosno ističe Ranko, ali se žali da ga zdravlje sve više napušta i godine stižu.

 

POZIV DONATORIMA

Ako želite da se uključite u neku od akcija Humanitarnog mosta, javite se na mejl adresu: hmost@frvesti.com. Dobićete adresu i broj telefona porodice kojoj želite da pomognete i dogovoriti se sa njima o načinu dostave donacije. Informacije možete da dobijete i od novinara Humanitarnog mosta na: +381 11 31 93 771 i +381 11 31 90 924.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here