Mamić: Navijaću za Srbiju

0

Nakon što je pričao da je jugonostalgičar i da se zalaže za regionalnu ligu, ovaj put je srpskim novinarima otkrio za koga će navijati na Svetskom prvenstvu.

"Navijat ću za Srbiju. Znam da ima onih koji će mi iz niskih strasti zamjeriti zbog mojih riječi, ali ja ću i pored toga držati palčeve za Srbe. Mnogi moji prijatelji žive u Srbiji", rekao je Mamić srpskim novinarima.

 

Mamić ne poznaje dobro ekipu Orlova, ali se uzda u selektora Radomira Antića.

 

"Mislim da Antić na SP-u može napraviti čudo. Srbiji je nedostajao kult reprezentacije, onakav kakav ima Hrvatska. Vi ste dosad imali sjajne igrače, ali ne i rezultate. Koliko vidim, sad se i to promijenilo", kaže Maminjo i ponavlja da se zalaže za regionalnu ligu.

 

"Zbog te moje želje su govorili da sam protivnik Hrvatske, ali to su ekstremi. Klubovi ne razmišljaju dovoljno o toj ideji, trebamo se dogovoriti i onda države dovesti pred gotov čin. Naše države već odavno surađuju na mnogim poljima, samo ne ne nogometu, a za to su krivi klubovi. Nogomet nam propada jer smo glupi, nesposobni i primitivni", rekao je Mamić i napravio listu najboljih ekipa iz bivše nam Jugoslavije.

 

"Partizan i Dinamo dijele prvo mjesto. Slijedi ih Zvezda, zatim Hajduk. Tu je još i Slaven Belupo, a peti je Široki Brijeg", zaključio je Mamić.
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here