EPA/Demian Alday Estevez
Dijego Armando Maradona

Bivša argentinska fudbalska zvezda, Dijego Armando Maradona želi da proslavi jubilej – 60. rođendan okružen svom svojom decom pošto Dalma (33) i Đanina (31) odbacuju njegovu drugu decu: Diega Jr. (34), Janu (23) i Diega Fernanda (7).

Maradoninu želju otkrio je njegov advokat i portparol u jednom intervjuu.

– Dijegov san je da okupi svu decu, zato je ponekad malo tužan – rekao je on.

Međutim, za sada je moguće okupljanje samo “priznate” porodice, pošto on navodno ima još šestoro dece – četvoro na Kubi, uzrasta od 19-21 godine: Đavelita, Lu, Johana i Harolda i još dvoje Magal (24) i Santjaga (19) u Argentini.

– Dijego veoma poštuje pravo na identitet, da li su to njegova deca ili ne – rekao je advokat.

Bivši igrač Barselone odlučan je da se konačno pomiri sa Dalmom i Đaninom, nakon sukoba poslednjih meseci, koji su kulminirali nakon proslave Maradoninog 59. rođendana. Od tada su ćerke rođene iz jedinog Maradoninog braka, sa Klaudijom Vilafanje, počele da preispituju okruženje svog oca – počevši od advokata – zbog toga što se ne brinu o njemu, pa čak i zbog toga što je ili “kidnapovan”.

Emitovanje starog video-snimka bivšeg igrača, gde je plesao u sramotnom stanju i pokazao zadnjicu, bila je prekretnica.

Međutim, Morla je otkrio da Dalma i Gianinna sada redovno posećuju oca u njegovom novom domu, u koji se preselio krajem jula i koji se nalazi na privatnom posedu u blizini klupskog stadiona Gimnasia de La Plata, kluba koji vodi “el Pibe”. Iako je bio samo na jednom treningu nakon “povratka” fudbala, on se svakodnevno uključuje linkom da bi dao instrukcije svojim igračima.

Dijego živi sa dva prijatelja, ženom koja obavlja kućne poslove i telohraniteljem, a
povremeno ga posećuje ćerka Jana koja ponekad ostaje da prespava.

Maradona je takođe uzbuđen zbog kampanje koju promoviše sa Crvenim krstom da bi prikupio donacije koje pomažu porodicama koje su pogođene pandemijom.

– U mirnom je životnom periodu, želi da ispravi greške koje je pravio u prošlosti i da bude miran – poručio je njegov advokat.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here