Printscreen: Youtube/eldoce
Mavis Alvarez

Žene koja je svojevremeno sa 16 godina bila devojka Dijega Armanda Maradone na Kubi, Mavis Alvarez (37), iznela je svoju životnu ispovest koja je izazvala veliku pažnju javnosti.

Naime, Alvarezova je gostovala na “America TV” i govorila je o stvarima o kojima je ćutala 20 godina, a koje se tiču vremena provedenog sa El Pibeom u vreme dok je on bio na odvikavanju od droge na Kubi.

– Žao mi je sebe znajući da sam tada imala 16 godina i da sam učestvovala u svemu tome. Ali, to je još jedno iskustvo u životu. Kokain sam počela da koristim sa 16 godina, kada sam bila sa Maradonom u vezi, iako mi je on na početku govorio da će me ubiti ako probam – rekla je Mavis i dodala:

– Ali nakon nekog vremena se osećao usamljeno, nije želeo da to radi sam i sve više i više je insistirao na tome. Međutim, ja sam drogu bacila i pre raskida sa Maradonom. Pomoglo mi je to što je putovao, svaki put kada bi negde otišao, ja sam bila čista. edino što sam se tada odala alkoholu i moja porodica je jako patila.

Mavis je otkrila i da je Maradona insistirao da ona ode na operaciju povećanja grudi.

– Njegova želja je bila da se operacija odradi u kući na Kubi u kojoj smo živeli, ali sam odbila iz straha što nije bilo odgovarajućih uslova. Onda je on odlučio da se to uradi u Buenos Ajresu. Operacija je bila veoma teška.

Ova Kubanka je priznala da posle Maradonine smrti nije dobila ništa, da je postojala ideja da se tuži porodica, ali i da ju je vest da je El Pibe preminuo jako pogodila. Takođe, dodala je da su razmišljali da imaju decu.

– Čak sam radila i testove za trudnoću, jer mi je menstruacija kasnila. Mada, možda je bilo i zbog lekova koje sam uzimala… Elem, sećam se da je jednom otišao i nije se javljao nekoliko meseci, da bi pokušao da se vrati u moj život. Čak me je nazvao u trenutku kada sam saznala da sam trudna. Rekla sam mu da znam šta hoće i prekinula sam.

Maradona je u međuvremenu imao sijaset žena oko sebe, a definitivno najviše njegovog novca, oko 1.4 miliona, potrošio je na Rosio Olivu čije fotografije možete pogledati ispod:

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here