Britanski teniser je otkrio da je njegov sin Tedi Baron (koji jedva ima dve nedelje) “kriv” što Marej ima 88.5 kilograma, što je 4.5 kg više od njegove redovne težine.

 

– Najveći problem su večere. Tedi ide na spavanje oko 19 časova, spava tri sata i za to vreme spava i moja supruga sa njim na spratu. Ja sam onda dole, u kuhinji, gde ima dosta keksa, čokolade i ostalih stvari. Onda je usledio rođendan moje mlađe ćerke pa i svastike, pa Noć veštica i onda je bilo dosta hrane i torti. Bez treniranja, to je loša kombinacija.

Priznao je i da mu se ne sviđa srednje ime svog sina.

– Beron je srednje ime mog oca, dede i pradede ali se meni ne sviđa. Ipak, moja supruga je rekla da je njoj to ok, tako da je ipak dobio to ime.

Najstarija ćerka Sofija u februaru će napuniti četiri, dok je Edi sad u oktobru napunila dve. Upitan je da li njegova deca znaju da im je tata teniser i da li su ga gledali na televiziji.

– Mislim da su večerali kad sam igrao finale Antverpena, tako da me nisu gledali. U poslednjih nekoliko meseci su me gledali na terenu, ali nisam siguran da imaju strpljenja da sede i gledaju meč – iskreno je rekao Marej.

“Patriota sam, želim da Španija osvoji Dejvis kup”

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here