Britanski teniser je da će igrati u dubl konkurenciji na turniru u Vašingtonu, zajedno sa bratom Džejmijem i tako propustiti Ju Es open.

 

Naime, Endi Marej (32) prošle godine je operisao kuk što ga je dovelo do pada na ATP listi (trenutno 221. na ATP listi) ali korak po korak ide ka napretku. On je odbio mogućnost povratka na Ju Es open u singlu ali je odlučio da sa bratom Džejmijem igra na turniru u Vašingtonu, koji počinje 26. avgusta.

– Nadam se da ću imati dobro leto u Americi, da ću nastaviti fizički da napredujem i da ću se vratiti u singlu. Veoma sam uzbuđen što ću igrati sa bratom i vratiti se u Vašington, u grad u kojem sam uvek uživao – rekao je Marej.
Direktor turnira Mark Ein je potvrdio da bi Endi voleo da se vrati.

– Pozvali su nas i rekli da je Endi zaista želeo da se vrati u Vašington i da želi da igra dubl sa svojim bratom. Stvarno se fokusiramo na dubl konkurenciju jer je odlična igra tako da smo oduševljeni što je želeo da se vrati – rekao je Ein.

Poslednji put kad su dva brata igrala zajedno bila je polufinalna pobeda nad Argentinom, u Dejvis kupu 2016. godine u Glazgovu.

Njegov brat Džejmi (33), brani šampionsku titulu u Vašingtonu, koju je prošle godine osvojio sa bivšim partnerom Brunom Soaresom.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here