Marić: Vojvodina može do titule

0

Ovako se slavilo posle osvojenog kupa: Vojvodina ima šampionske ambicije
 

"Imamo dobar tim koji može da se bori za titulu, ali za to su potrebna i odgovarajuća pojačanja. Naprosto, za visoke ciljeve potreban nam je veći fond dobrih igrača", rekao je Marić za novosadski Dnevnik.

 

Vojvodina posle 10 kola vodi na tabeli Super lige Srbije, sa 25 bodova, jednim više od drugoplasiranog Partizana, ali i utakmicom više.

 

"Mislim da će o tituli odlučivati mala bodovna razlika između prvog i drugog na tabeli, jedan, dva ili tri boda. Bukvalno jedan meč može da odluči, to jest činjenica da li ste u odsudnom momentu mogli na teren da izvedete dovoljno kvalitetan sastav", kazao je Marić.

 

Prema njegovim rečima, ekipa nema alternative na bočnim pozicijama i potreban joj je veći izbor kvalitetnih fudbalera u svakoj liniji.

 

"Jasno mi je da klub nema novca da plati visoko obeštećenje za nekog igrača. Ipak, imamo želje za dolazak trojice ili četvorice, a šta će od toga biti, videćemo", kazao je trener Vojvodine.

 

On je dodao da da je zadovoljan igrom svoje ekipe, s obzirom na to da je u letnjem prelaznom roku ostala bez dvojice bitnih igrača, od kojih je jedan i kapiten Nemanja Radoja.

 

"S obzirom na to da smo letos ostali bez dva bitna igrača zadovoljan sam igrom i rezultatima. Ono što je bilo do nas uradili smo, sada ostaje na rukovodstvu da u narednom prelaznom roku definiše ciljeve i s tim u vezi preduzme odgovarajuće korake", rekao je Marić.

 

Vojvodina će u narednom kolu predstojećeg vikenda gostovati Partizanu u 11. prvenstvenom kolu.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here