Printscreen
Marijana Veliki Brat

Pobednica “Velikog brata” iz 2011. godine u se ponovo udala i to za čoveka kojeg je upoznala dok je radila kao konobarica.

Marijana (35) odavno nije Čvrljak, što je bilo prezime njenog prvog supruga. Više nije ni Kovačević, što je bilo njeno devojačko prezime. Najpoznatija učesnica Velikog brata, koja je i pobedila u šou 2011. godine, sad se preziva Seifert.

Kako prenose hrvatski mediji, Marijana tajno udala se za izvesnog Karla Seiferta iz Zagreba. Supružnici, kažu prijatelji para, žive u Zagrebu. Navodno su se upoznali u jednom zagrebačkom kafiću, gde je Marijana radila kao konobarica. Letos je Marijana otkrila da je trudna, ali nije htela da razgovara o pojedinostima iz privatnog života, koji poslednjih godina krije kao zmija noge.

Nakon pobede u Velikom bratu, povukla se iz javnosti, okrenula se veri i duhovnosti, eliminisala lažne prijatelje iz života. Radila je u kol-centru u Zagrebu, a potom i kao konobarica.

Podsetimo, Marijana je u Veliki brat ušla kao udata, ali se odmah zaljubila u Nikolu Nemeševića Nemeša (30) i pred kamerama prevarila tadašnjeg supruga. Ljubav Marijane i Nemeša pretvorila se u zabranjenu. Pred kamerama su nakon desetak dana u izolaciji imali seks, što je uzburkalo javnost i zaprepastilo njihove porodice. Nemešova majka rekla je da se njoj i suprugu život preko noći pretvorio u pakao, dok je Marijanin otac rekao kako se odriče ćerke i da je ona za njega mrtva, mada ju je sačekao ispred kuće Velikog brata kad je pobedila. Marija je osvojila 100.000 evra, Čvrljak nije hteo da uzme od nje ni cent, samo je hteo razvod.

Odnos Marijane i Nemeša nakon izlaska iz šoua bio je turbulentan. Nastavili su da se viđaju, ali i da raskidaju i mire se. Par je raskinuo 2014. godine jer Marijana nije imala strpljenja za vezu na daljinu. Ona je bila u Zagrebu, a Nemeš u Beogradu. Međutim, dve godine posle ipak su shvatili da ne mogu jedno bez drugog i venčali su se. Marijana i Nemeš sklopili su brak u Istri, a nana svadbi je bilo tek 20 ljudi. Ali je brak kratko trajao, razveli su se posle samo osam meseci

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here