Promo
Marija Lukić

Pevačica Marija Lukić nedavno je zbog scena nasilja cenzurisana na svim video platformama, a njen spot za pesmu “Hoću da te ubijem” uklonjen je odmah po objavljivanju.

Međutim, pevačica je u međuvremenu objavila novi spot u izmenjenoj verziji.

Spot za hit pesmu “Hoću da te ubijem”, urađen je tako da su scene ubistva toliko verno prikazane da su online platforme sadržaj odmah banovale i poslale upozorenje. Tim koji je radio filmovanu verziju navigirao je radnju tako da je spot trebalo da bude upozorenje za realan problem u našem društvu, a to je porodično nasilje, što je na kraju spota i stajalo u tekstu.

Nasilje u porodici, kako navodi pevačica, ne odnosi se samo na žene, već i na muškarce, te da je stanje nacije zabrinjavajuće upravo zbog porasta ubistava iz strasti. Pesma je postala kafanski hit i pored činjenice da je spot odmah po objavi skinut sa Jutjuba i drugih video pretraživača, a kako kaže nekrunisana kraljica beogradskih kafana Marija Lukić, spotom je htela da skrene pažnju javnosti na nasilje koje swe dešava pred očima svih nas:

– Nisam jedina pevačica koja ima priliku da, pevajući po klubovima i kafanama, vidi različite situacije koje se u sitnim satima, kada su gosti već pod “gasom” dešavaju. Ono sa čim se ja susrećem jesu uglavnom veoma agresivni izlivi ljubomore među parovima koji su gosti i to jesu zaista uznemirujuće stvari. Čini mi se da smo previše podlegli “rijaliti” načinu rešavanja problema u odnosima i da su ljudi zaboravili da se lepom reči i zlatna vrata otvaraju, kako kaže naš narod – kaže Marija i dodaje da je spot imao za cilj da se makar malo skrene pažnja javnosti i osvesti taj problem.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here