Printscreen
Marija Šerifović

Pevačica Marija Šerifović neretko preko Jutjub kanala svoje obožavaoce obaveštava o svim dešavanjima i aktuelnostima kako iz privatne, tako i iz poslovne sfere života. U novom vlogu ona je otkrila da je tokom prethodne nedelje bila angažovana da zapeva na brodu, međutim tokom nastupa se zbog vremenskih neprilika susrela sa ozbiljnim problemom. Kiša je toliko jako padala, pa se pevačica zabrinula da je tokom nastupa ne udari struja.

– Nismo se nadali da će pasti ovakva kiša, te su organizatori organizovali šator. Mi se sada nadamo da nas sve kolektivno neće ubiti struja i da nećemo potonuti na ovom ogromnom brodu – rekla je Marija tokom generalne probe.

Šerifovićeva je svojim gledaocima pokazala i unutrašnjost broda, ali i spektakularni vatromet koji je pušten tik pred njen nastup.

– Ideja organizatora je da se ukrcam na brod i da oko deset počnem da pevam. Iskreno se nadam da će do tada proći ova kiša i da će sve biti onako kako i treba.

Na svu sreću, njene želje su uslišene, a kada se nebo konačno razvedrilo, Marija je mogla da odahne i da uživa u spektakularnom nastupu koji je svojoj publici priredila.