Marijana Mateus strahuje za majčin život

0

Tuguje zbog majčine bolesti: Marijana Mateus
 

Majka Marijane Mateus ima kancer i smeštena je na Internom odeljenju bolnice u Subotici, saznaje „Blic“. Marijana je svakodnevno obilazi, brine da ima sve što joj je neophodno, a tugu i zabrinutost nije mogla da sakrije, kaže naš izvor blizak dizajnerki.

– Marijana prolazi kroz bukvalno najteži period u svom životu, ali bori se kao lavica. Jako je vazana za majku i čini sve da joj olakša muke. Kada je porodica saznala za bolest, niko nije mogao da veruje šta je zadesilo Dušanku – priča naš sagovornik.

 

Marijana je prvobitno odbila da išta priča na ovu temu, ali je kasnije za Blic potvrdila da se njena majka ne oseća najbolje i da se bori protiv bolesti. Ipak, Marijana nije htela da odgovori na pitanje ko brine o njenoj majci dok je ona odsutna, budući da je otputovala van zemlje. Samo je kratko poručila:

 

– Na putu sam. Ne želim da se o ovome piše. Tugu nisam ni do sada delila s javnošću, pa ne želim ni sada da to činim.

Koliko je Marijana vezana za majku, možda nabolje govori i to što je uvek rado pričala o svom odrastanju u porodičnom domu u Vrbasu. Jednom prilikom ona je izjavila da je majka Dušanka s njom imala jako težak porođaj, ali da je to na neki način učvrstilo njihovu vezu i međusobnu privrženost.

 

– Rođena sam 27. septembra 1971. godine u Vrbasu. Moja majka Dušanka jedanaest časova se mučila da me donese na svet. Bila sam visoko pozicionirana u stomaku, i mama je jedva preživela porođaj. Kasnije mi je rekla da se osećala kao da je, mojim rođenjem, završila svoju misiju na Zemlji – ispričala je ranije Marijana Mateus.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here