Marijin ubica još u bekstvu. “Ja ću mu presuditi”

0

Na nesrećnu devojku, prvo je naleteo džip, a potom i taksi (Foto: Ilustracija)
 

– Majka i sestre sebi ne mogu da dođu. Marija je bila zaista jedna dobra i poštena devojka. Otišla je iz Šangaja trbuhom za kruhom. Majka i sestre su sve što se događalo saznale sa strane. Niko ih do ponoći kobnog dana nije ni o čemu obavestio. Tragedija je velika, ogromna za sve – kaže N. M. iz Šangaja.

 

U međuvremenu, policija je u istragu uključila najveće stručnjake iz svojih redova, koji svakog dana sve više stežu obruč oko ubice.

 

– Kako koji rezultat veštačenja stigne, mi smo sve bliži izvršiocu. Svakodnevno se vrše ispitivanja. Medicinsko veštačenje je obavljeno iste večeri, a sada se rade trasološka i druga veštačenja, koja bi trebalo da daju odgovore na mnoga pitanja. Do sada je pregledano i više video-snimaka, koji su preuzeti sa video-kamera na okolnim objektima. Ipak, posebno otežavajuća okolnost jeste da je tragične večeri padala kiša i da je bio mrak – kaže za Alo izvor blizak istrazi.

 

Na nesrećnu devojku, prvo je naleteo džip, a potom i taksi kojim je upravljao Stevan C. (57).

 

Devojka nije upucana pa izbačena, već je pregažena: Vozač pobegao!

 

Milan Đarmati, nevenčani suprug tragično nastradale Marije Milešić želi lično da se obračuna sa ubicom. On je na svom Fejsbuk profilu napisao:

“Neće ti država suditi, ja ću ti lično presuditi”, uz link vesti o smrti Marije na Somborskom bulevaru.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here