Marina Perazić: Nisam devojka o kojoj Georgiev priča

0

"Moram da vas razočaram, ali ja nisam devojka o kojoj se priča. Isključivo sam nastrojena ka muškom polu. Mislim da znam koja je devojka u pitanju, ali to je sve što ću vam reći. Ja više nisam u toj priči.

 

Devojka je anonimna, što je donekle i logično, jer se Vlado ne upušta u ozbiljne veze s javnim ličnostima. Vezivati ga sa poznatim devojkama za njega je paranoja, jer ako bi njegova devojka bar malo zasenila njegovu zvezdu to bi za njega bilo katastrofa.

 

Ne znam šta je očekivao, ako je već tu vezu okarakterisao kao neobaveznu. On da bude na nastupima, peva, provodi se, a ona da sedi kući i da ga čeka", rekla je Marina Perazić za beogradske medije.

Seks simbol osamdesetih kaže da je Vlada strastveni ljubavnik.

"Emocije u takvim situacijama ne postoje. Ne pokazuje ih. Tako da nije isključeno da je devojka zato tražila utehu na drugoj strani. Znam da ni dan-danas Vlado nije indiferentan prema meni".

 

Komentarišući Vladove postupke i ponašanje, Perazićeva se osvrnula i na period posle njihovog raskida, kad ju je Georgiev u jednom intervjuu stavio na spisak žena sa kojim je bio.

"Mnogo mi je zasmetalo što je i mene pomenuo. Ali sad je OK, dobro mi dođe za biografiju jer je sada poznati muzičar", u šaljivom tonu završava Marina.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here