Trener košarkaša Borca Marko Marinović rekao je da njegov tim očekuje težak duel protiv Cedevita Olimpije u 7. kolu ABA lige.

Posle četiri vezana poraza, Čačani će u Ljubljani tražiti drugu pobedu u regionalnoj ligi, u meču koji se igra sutra od 17 sati.

– Ponovo je pred nama utakmca protiv izuzetno kvalitetnog protivnika, što Cedevita Olimpija zaista jeste. Odličan tim, igra u dobroj formi. Pobedila je u poslednje dve utakmice u Evrokupu. To nas upozorava i jasno govori da nam neće biti lako u Ljubljani – rekao je Marinović za klupski sajt.

Čačanska ekipa trenutno ima skor 1-4, dok je Cedevita zabeležila tri pobede i jedan poraz.

– Silan izazov je pred nama. Istina, imali smo dovoljno vremena za treninge, pripremu i analizu protivnika. Nema sumnje, Cedevita Olimpija će biti favorit u predstojećem meču. Ali smo spremni za izazov, a nadam se da ćemo odigrati dobar duel u Sloveniji – zaključio je Marinović.

Bek čanskog tima Radovan Đoković svestan je težine gostovanja u Ljubljani.

– Očekuje nas utakmica protiv jedne od najkvalitetnijih ekipa u ligi. Cedevita Olimpija igra jako dobru i brzu košarku, sa puno samopouzdanja. Nalazi se u dobrom momentu, posle nekoliko vezanih ubedljivih pobeda. Nadam se da ćemo se pokazati u što boljem svetlu u Sloveniji – istakao je Đoković.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here