EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Kako piše visokotiražna “Marka”, srpski reprezentativac Luka Jović na kraju sezone sigurno napušta Real Madrid.

Prvi trener Kraljevskog kluba, Italijan Karlo Anćeloti ne računa na 24-godišnjeg napadača i ako ne bude nekih iznenađenja, Jović će ovog leta potražiti novu sredinu. Nekoliko evropskih klubova izrazilo je interesovanje za Jovićem, još u januarskom prelaznom roku. Pisalo se da bi Arsenal, Everton, ali i italijanski Milan i nemačka Borusija iz Dortmunda rado videli u svojoj sredini srpskog napadača.

Luka Jović je u madridski Real došao na leto 2019. godine za 60 miliona evra, a ugovor ga sa Kraljevskim klubom veže do 2025. U ovom trenutku vrednost srpskog asa je procenjena na 18 miliona evra.

U španskom gigantu postigao je tri gola i dodao četiri asistencije na 49 mečeva u kojima je igrao, što je poražavajuća statistika za onu iz dana kad je nosio dres Ajntrahta iz Frankfurta – 40 golova i 10 asistencija na 93 meča!

I pored katastrofalnog poraza (0:4) od Barselone u prethodnom kolu, Madriđani su i dalje ubedljivi na vrhu španske Primere sa 66 bodova, čak devet više od drugoplasirane Sevilje.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here