Foto: Printscreen
Marko Đedović

Bivši zadrugar Marko Đedović se u poslednjem intervjuu osvrnuo na odnos sa Anabelom Atijas.

– Ni u kakvom nisam odnosu sa njom. Moja Jovana mi je ispričala da me je ona otpratila sa Instagrama. Nisam je zvao da je pitam zašto je to uradila, ali valjda je ona trebalo da pozove mene ako je imala neki problem sa mnom jer ja sa njom nisam – počeo je izlaganje Đedović.

– Ja sam već rekao da što se tiče tog njihovog posla, ja Đoganijeve doživljavam kao cirkuske zabavljače, žonglere i gutače vatre. Meni je ta porodica kao žena sa tri dojke, pa odem u cirkus i platim da gledam jer je smešno.

– Oni su defektna porodica, a i Anabela je deo iste iako više nije Đogani. Ona me nije pozvala da mi kaže razloge otpraćivanja, pa ako ima i gram morala trebalo je da me pozove i kaže šta se promenilo – dodao je Marko Đedović.

– Posle svega onoga što sam je tešio i koliko vremena sam proveo sa njom, mislim da je bar toliko trebalo da uradi – zaključio je Marko.

6 COMMENTS

  1. Ne brukaj struku socijalni radnice. Ono sto su Djoganijevi (bez Anabele, nju su pokupili sa ulice) ostvarili ti neces za 100 zivota. Sto nisi napadao Kristijana, za to nisi imao mu.a. A svidja ti se Fran?

    • Hahahaha, čujjj pokupili sa ulice ???? vecu glupost nisam čula odavno ccc bože daj pameti ovom narodu, ako nista idi bar na njen profil kad je ulazila u zadrugu pa da vidis ko je koga pokupio sa ulice, da Slađu su pokupili sa ulicr ali ne i Anabelu.

    • Hahahahs cuj nasli na ulici cccc vecu glupost nisam procitala u zadnju godinu dana ???? narod lupeta gluposti iz svoje glave, i to iz zlobe i mržnje.fujjj.

  2. Samozvani branitelj laznih vrednosti, prave niti moze da dostigne, niti zna sta predstavljaju. Uz podlost ide i kukavicluk i lazljivost. Nikome on nije prijatelj. Retko los covek, nedokazan, neostvaren.

  3. Djedovic je jedns nesrecna isfrustrirana dusa koja nema svoj pa živi tudje zivote pljujuci ljude na najstrasnije nacine. Njemu treba pomoc jer ostrascenost i zlo koje nosiu sebi su pogubni za njega. Žao mi je takvih ljudi koji hoce da su bitni pljujuci druge.

  4. Hahahahs cuj nasli na ulici cccc vecu glupost nisam procitala u zadnju godinu dana ???? narod lupeta gluposti iz svoje glave, i to iz zlobe i mržnje.fujjj.

  5. Izuzeti iz te porodice samo Djoleta. On je susta suprotnost. Ne mogu da zaboravim Zadrugu1.Ono uzivanje i sladjenje sa bolom prevarene zene.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here