Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Tokom emisije “Gledanje snimaka” u Beloj kući na imanju u Šimanovcima prikazan je klip u kom Marija Kulić razgovara sa Markom Janjuševićem Janjušem o Maji Marinković, koja prati svaki njegov korak.

– Mene ova priča ne zanima, ne volim ga. Išla sam u rehab sa teta Marijom, baš me briga što je bio on tamo – pravdala se Maja.

– Maja je jednom bila sama u rehabu, a posle sa Marijom – objasnio je voditelj.

– Ja sam lično nju vodio kod psihijatra, a ona je pobegla, jedva su je zadržali. Ispričaću celu scenu… Dok smo išli kod psihijatra tog, jer je ona htela da se ubije i skoči sa terase, zvala me je 100 puta. Imala je tada operaciju, želela je sa tom maskom da dođe kod mene, ucenjivala me je. Našao sam je na terasi, uhvatio sam je i zvao nekoga da dođe po nju, krenuo je haos po hodniku, ja u gaćama, sve komšije izašle. Pretila mi je da će se ubiti. Doktor je rekao da treba dugo da se leči, ja sam želeo da joj pomogne. Ni lekove nije htela da pije – ispričao je Janjuš.

– Boli te što je pucalo sve. Puca! – provocirala je Maja.

– On mene sad pokušava da napravi najvećom ludačom na svetu! Znam da je povređen, ko gubi, ima prava da se ljuti – nastavljala je ona.

POSTAVITE KOMENTAR

Upišite vaš komentar
Upišite vaše ime