Marković gleda samo lične interese

0

Ovde potpis

Kako je kazao, to ne govori u prilog njemu, dodajući da su očigledni ekonomski interesi.

"Putnike ne treba zadržavati", citirao je Štrahe poslovicu dodajući da Marković i nema nikakvu ulogu u zajednici građana srpskog porekla u Beču.

– Ja sam ga često, na njegovu želju, posećivao u njegovom kafiću, a on zauzvrat nikada nije išao sa mnom u posete Srbiji ili drugim kafićima u Beču, kako to pogrešno prenose mediji. To čine potpuno druge ličnosti oko Srpske pravoslavne crkve – pojasnio je lider FPO.

Štrahe je naglasio da se njegovo partnerstvo sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem i RS Miloradom Dodikom, kao i pozitivno zalaganje za opravdane srpske interese na Kosovu računa, a ne "lični ego-trip jednog pojedinca, koji očigledno gleda samo sopstvene interese".

"Šta smeta mesecu što na njega laju psi. Karavan FPO nastavlja svoj uspešni put", poručio je Štrahe Markoviću.

Istovremeno je ukazao da je Marković prešao u SPO koja vodi propalu politiku i iz čijih redova sve više članova dolazi u FPO.

– Gospodin Marković je bio samo jedan od mnogih okružnih odbornika, aktivnih funkcionera i članova srpskog porekla u FPO. Nikada nije imao važnu ulogu – podvukao je Štrahe dodajući da je Marković pre pet godina dobio šansu da bude aktivan kao odbornik i da je nije iskoristio.

Marković je iz redova FPO prešao u tabor socijaldemokrata i, kako je saopšteno, pristupio je Socijaldemokratskom privrednom savezu (SWV).
 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here