Srpski košarkaš Stefan Marković, član Vitusa iz Bolonje, nalazi se pred izlaznim vratima kluba nakon reakcije zbog otkaza treneru Aleksandru Đorđeviću, prenose italijanski mediji.

Srpski trener sinoć je dobio otkaz u italijanskom timu, a Marković je tu odluku prokomentarisao na Instagramu, napisavši da ovako sve izgleda kada klub vode ljudi koji ne znaju košarku.

Kako prenosi Gazeta delo sport, Virtus skoro izvesno otpustiti Markovića, a Tutosport navodi da srpski plejmejker nije omiljen među saigračima.

Mediji navode da bi i kapiten Srbije i plejmejker Virtusa Milioš Teodosić mogao da ima istu sudbinu, jer je i on nezadovoljan odlaskom Đorđevića.

Takođe, ponovo se sve glasnije priča o mogućem dolasku Stefana Markovića u Zvezdu, a kao glavni argumenti se navode prošlogodišnja zainteresovanost crveno-belih za srpskog pleja. Podsetimo, tada je Marković rekao da “nije momenat za to” i potpisao za Virtus, dok bi sada, ukoliko se raziđe sa italijanskim timom, prednost mogla da bude Evroliga, kao i boravak u njegovom rodnom gradu, Beogradu.

1 COMMENT

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here