Marković: Svaka čast rukometašicama, ali bez premija

0

 Dragan Marković Palma
 

"Grad Jagodina nije u mogućnosti da isplati premije, a ono što je ugovorna obaveza prema igračima biće isplaćeno", poručio je Marković u Skupštini grada gde je primio rukometašice Jagodine koje su u četvrtak osvojile srpski Kup pobedom nad Radničkim.

 

Marković je rekao da će zaostale plate rukometašicama Jagodine biti isplaćene.

"Hteo bih da vam se zahvalim jer sam stekao utisak da vi niste došle u ovaj grad da igrate za novac, već zato što volite taj SPORT i poštujete grad za koji se borite", rekao je Marković.

 

On je istakao da je Jagodina posle osvajanja Kupa u fudbalu organizovala koncert u centru grada, ali da ovog puta proslave neće biti.

"Uspeh treba da se obeleži, ali u ovom trenutku mislim da to ne bi bilo primereno imajući u vidu da nas je zadesila elementarna nepogoda i da nam je poplavljeno 28 sela i 2.000 domaćinstava", rekao je Marković.

 

On je, čestitavši rukometašicama Jagodine na osvajanju Kupa Srbije, istakao da zbog jake konkurencije u ženskom rukometu biti prvak nije nimalo jednostavan zadatak.

"Planiramo da ženski rukomet, pored muškog fudbala, bude jedan od SPORTova koji će imati posebnu pažnju u našem gradu. Mi moramo da pomažemo one koji imaju izuzetan rezultat", rekao je Marković i dodao da idoli mladih ljudi treba da budu SPORTisti.

 

Prema njegovim rečima, neprijatno iznenađenje je bilo to što u drugom dnevniku Radio televizije Srbije nije bilo izveštaja sa finala Kupa Srbije u ženskom rukometu.

"Nije reč o gradu Jagodini i gradu Kragujevcu, već je reč o publicitetu SPORTa. Sramota je što u SPORTskom pregledu RTS nije bilo ni reči o finalu Kupa", poručio je Marković.

 

Trener rukometašica Jagodine Dragan Markov je rekao da je ovaj rezultat došao kao posledica izuzetno kvalitetnog i teškog rada koji imaju iza sebe u prethodnih deset meseci.

 

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here