EPA/Rodrigo Jimenez

Dosadašnji fudbaler Reala Brazilac Marselo oprostio se danas od madridskog kluba, ali još nije odlučio gde će da nastavi karijeru, prenose španski mediji.

Marselo (34) je na svečanosti u Madridu govorio u prisustvu prvog čoveka Reala Florentina Pereza.

– Obećao sam sebi da neću da plačem, ali je stvarno teško. Hvala svim mojim saigračima i trenerima, ali najveća hvala oružarima, ljudima iz obezbeđenja i svim onim ljudima iz senke, koji za nas odrađuju prljavi posao. Želim da naglasim koliko su oni važni, jer na nama fudbalerima je samo da igramo, a oni su brinuli za sve ostalo – rekao je Marselo.

Brazilski fudbaler je za Real igrao poslednjih 15 godina. On je najtrofejniji fudbaler u istoriji Reala sa čak 25 trofeja.

– Kada sam odlazio iz Brazila, želeo sam da igram u Ligi šampiona. Danas odlazim kao najuspešniji igrač u istoriji najvećeg kluba na svetu. Reći ću nešto što nikada nisam. Posebno hvala Raulu. On mi puno pomogao kada sam došao u Real i kada mi se rodio sin. Bila je ovo predivna avantura. Došao sam kao dečak, a odlazim kao muškarac. Hvala svima – istakao je Marselo.

Brazilski fudbaler je u Real došao 2007. godine iz Fluminensea za 6,5 miliona evra. On je za Real odigrao 545 utakmica u svim takmičenjima, postigao je 38 golova i imao je 103 asistencije. Marselo još nije odlučio gde će da nastavi igračku karijeru.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here