Martina i Vlada uživali u Egiptu

0

 

Vlada i Martina odseli su u jedinom egipatskom hotelu sa šest zvezdica – Baron Palas u malom mestu Šahl Hašiš nadomak Hurgade, a posle nekoliko dana odmora, usledile su brojne avanture. Dvojac se uputio na safari po pustinji, gde su proveli nekoliko dana, a kako kažu, bilo im je i više nego uzbudljivo.

 

Martina dobila bračnu ponudu!

Pop pevačica dobila je i bračnu ponudu u Kairu i to od sedamdesetogišnjeg dekice koji prodaje suvenire na platou Gize.
– Mislim da je merkao i mene i Vladu , ha, ha! Deka mi je ponudio samo tri kamile i naravno da sam odbila. Nisam ni očekivala da će da me zaprosi mlađani šeik, ali ovaj čiča je ipak previše! Mislim da bi ga tokom prve bračne noći udarila kap, eventualno srce, kaže kroz smeh Martina.

– Vozili smo bagije po danu i po noći, spavali među kobrama i drugim gmizavcima, a beduini su nam priredili žurku u četiri sata ujutru, kaže Vuksanović.

 

Posle pustinje, usledilo je i krstarenje po Crvenom moru, poseta brojnim ostrvima, ronjenje kao i brojne druge aktivnosti.

 

Ipak, najviše vremena proveli su u hotelskom rizortu, ispijajući koktele pored bazena, a dan bi završavali nekom od mnogobrojnih masaža hotelskog SPA centra.

 

Martina i Vlada proveli su nekoliko dana i u Egipatskoj prestonici gde su u pratnji stručnih vodiča obišli brojne znamenitosti Kaira.

 

– Bili smo gosti ministarstva turizma pa je u Kairu upriličen i sastanak sa njima, kao i sa predstavnicima kompanije Air Cairo. Naravno, obišli smo i plato Gize, muzej, najveće tornjeve u Kairu i ostale kulturno-istorijske znamenitosti, kaže Vuksanović.

 

Srbi među najpoželjnijim nacijama u Egiptu

Konzul za turizam u vladi Egipta Ahmed Ismail ne krije zadovoljstvo zbog povratka turista iz Srbije u Egipat:
– Srbi su letovali kod nas i kada nam je bio najteže, zato su među najpoželjnijim nacijama kod našeg naroda. U Egiptu je sada konačno sve u redu, savršeno sigurno i mirno, a ljudi iz Srbije i regiona u velikom broju vraćaju se u naša letovališta. Atraktivne cene, odlična usluga i gostoljubivost, podrazumevaju se u Egiptu, i upravo zbog toga očekujemo još više turista iz Srbije, kaže Ismail.

 

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here