Ljubiša Samardžić
Martina Vrbos

Regionalna pop zvezda Martina Vrbos objavila je pesmu pod nazivom “Nestajem” koju je ekranizovala, a televizijska premijera zakazana je za utorak uveče u emisiji AmiG Show koja je nedavno ugostila Martinu i oborila sve rekorde gledanosti.

Svi koji su bili u prilici da čuju pesmu pre premijere, saglasni su da se radi o budućem letnjem hitu koji će se slušati i van granica Balkana. Martina je dospela u žižu javnosti nedavno, tačnije tokom gostovanja u emisiji sa premijerkom Srbije Anom Brnabić. Pevačica je tada uživo otpevala više hitova legendarnih kolega sa područja bivše Jugoslavije i ostavila bez teksta prisutne u studiju, ali i gledaoce ispred televizijskih ekrana.

Martine potpisuje pesmu i kao autor muzike i teksta, dok je za aranžman bila zadužena produkcija Matroda music. Martinina prijateljica, koreografkinja Mirela Škiljo potpisuje režiju.

Pesmu “Nestajem” ekranizovao je Branislav Pecaranin, a pored odlične pesme, pažnju gledalaca privukao je i Martinin bombastični izgled.

Pevačica je nedavno objavila i spot za pesmu pod nazivom “S tobom je sve”,a igrom slučaja skoro identičan video za novi singl objavila je i britanska muzička zvezda Adel.

OSTAVITE KOMENTAR

Please enter your comment!
Please enter your name here